Погледнете право напред

Ценя графични романи, които ми дават още едно преживяване, такъв, който никога не бих могъл да пробвам или разбера. Това е силата на поглед напред напред, историята на борбата на Джеръми Ноулс с проблема и лечението на психичното здраве (събрана от уебкомик, който споменах по -рано).

Животът на Джеръми изглежда нормален за комичен герой – той е художник, без много приятели, избран от популярните побойници, с приятел на приятелката на приятеля си, на която той е твърде срамежлив, за да каже дори „здравей“. Не може да спи и скоро започва да вижда нещата. Тогава той се плъзга по линията между „депресиран“ или „нарушен“ в „нуждаещо се от професионално лечение“.

Страниците са изключително подробни. Това е видът на изкуството, което разказва историята чрез реализъм, наслоено със символика, който използва специалните качества на медията, за да ни покаже как Джеръми вижда света. Изкуството му и неговите видения се преплитат, което води до конфликта на класическия художник: притеснение дали третирането на проблемите му също ще убие това, което го прави специален, неговата креативност.

Използвайки случайния изблик на цвят в предимно черно-бяла книга, Илейн Уил добавя още един слой към темата. Халюцинациите на Джеръми наистина са много по -интересни и живи от всичко останало, което вижда (и ние чрез него). И все пак те също са отвъд свят. Понякога се изгубих, не съм сигурен, че получавам всичко, което авторът възнамеряваше, прашник, по който мога да съчувствам на борбите на Джеръми.

Нищо освен комикси не може да представи такъв автентичен и симпатичен портрет, използвайки самия носител – като назъбени граници на панела – за да посочи (променящото се) състояние на ума на Джеръми. Погледнете направо напред, можете да закупите сега от местния комикс магазин с Diamond Code13 0935. Той трябва да излезе в края на октомври. (Издателят предостави копие за преглед.)

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Погледнете направо напред, проблемът с психичното здраве в онлайн графичния роман направо прави нещо малко по-различно за уебкомиците-той се справя с драматична история с дългосрочна история с последици от реалния живот. Илейн Уил започна лентата преди шест месеца и тя описва своята поредица, както следва: Историята се притеснява от гимназистката на име Джеръми Ноулс и следва пътуването си през …

Какво яде вчера? Том 14 -ия, не съм прибързан да бъда в крак с Фуми Йошинага, какво ядехте вчера? Серия – Но като се има предвид, че сме в момент, в който имаме късмет да получаваме един том годишно, мисля, че е по -добре да го спестим, за да се насладим. Подобно на многото вкусно звучащи ястия, които Широ прави …

Изследването на Solfegymy на заглавията на Fumi Yoshinaga’s Yaoi и Shonen-Ai Manga продължава с този самостоятелен том. Не ми харесваше Solfege толкова, колкото направих луната и сандалите, защото това е много по -стандартно по структура и герои – по -старият, добре утвърден гей мъж обучава много по -млад човек по начините …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Coastwest Unrest-High Times по ниски улици
Next post Автория с Арчи №1