Автория с Арчи №1

Не бях мотивиран, когато за първи път с Арчи беше много обявен, като се има предвид, че не съм фен на зомбитата, както и да смесвам този тип чудовище с тийнейджърски хиджинки като че ли подсказват, Издателят беше малко решен за внимание.

Сега, когато първият проблем е излязъл, обаче, трябва да кажа, че е доста страхотно четене. Главно, тъй като младежите, показани тук, се чувстват много повече като тийнейджъри, отколкото нормалните стереотипи на Арчи. Писателят Роберто Агире-Сакаса (Арчи удовлетворява Glee, The Organized Archie Movie) разбира тийнейджърите, както и тези, които тук са, ако не са наистина триизмерни, малко по-реалистично емоционални от обикновено.

Цялото нещо започва, в сюжет, подобен на домашния семарий на Стивън Кинг, когато горещото домашно куче на Джугхед се прехвърли. Той отива при Сабрина, тийнейджърската вещица, за да получи помощ, колкото и да е късно. С изключение на не – докато тя не може да лекува кучето, тя ще го отгледа от мъртвите. Въпреки това се връща погрешно, както и … много повече за следващия брой.

Междувременно обаче младежите се подготвят за танца на Хелоуин. Бети, както и спарингът на Вероника над Арчи има истинска хапка към него, за веднъж, както и Реджи, както и на екрана на Jughead, различни нюанси на отчаянието, както и загриженост.

Изкуството, от Франческо Франкавила, е настроено, както и изразително, като близките разпръсквания удрят напрежението. Ограничената цветова палитра, главно червена, както и черна, добавя към напрежението. Както и трябва да видите Вероника в костюм като Vampirella!

Не ми харесваше каквото и да е в тази история. Методът, например, Сабрина-тя трябва да накара сюжета да върви, но тогава би било неудобно да се придържа към нея, както и да може да направи всичко друго-присмиване на сюжетна тежка ръка. Разбрах, че няма да ми хареса нейното изобразяване, когато видях, че рекламата накара писателя да говори за това как тя винаги греши заклинанията, което демонстрира невежеството на героя.

Тъй Съдържание ”. Обикновено не виждаме Бети в прожекционно небрежно в официалните титли на Арчи.

Като цяло този брой, като много комикси на Арчи, не прави много ново. Вместо това, той приравнява познатите продукти (прищявка, може дори да се каже) към познатата настройка. Това обаче се справя добре, както и феновете на Арчи ще оценят виждането на героите, привлечени от умения, както и призрачност.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Archie Comics, както и екипът на Warner Bros. за Archie Moviewarner Bros., както и Archie Comics се обединяват за функция на живо на живо на Archie, която ще бъде режисирана от Джейсън Мур, който направи отлична задача на Pitch Perfect. Филмовата снимка ще бъде написана от Роберто Агире-Сакаса, който работи върху Glee, но има дълго писане на комикси …

Новият фокус на Арчи върху момчетата, а не на списъка на Girlshere на това, което излиза от Archie Comics Tomorrow: Afterlife с Archie #3 (рутинна корица на Francesco Francavilla), $ 2,99 Archie #651 (Dane Seeley Variant Cover), $ 2,99 Archie #651 (Dane Рутинно покритие на родителите), $ 2,99 Archie #651 (Renae de Liz Battle of the Bands Variant Cover), $ 2.99 Archie Double …

Archie Motion Picture Terified on HoldiCv2 проведе интервю с Jon Goldwater, издател, както и съ-изпълнителен директор на Archie Comics, вчера. Както може да се очаква, това е главно родова пух: Арчи „все още №1 комикс за масов пазар в света“. Десетилетията на историята на Арчи го правят широко известно свойство. Хората се опитват да намерят висококачествено забавление. Широко базирана на Арчи, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Погледнете право напред
Next post Цвете на живота том 1