Историята на булката том 8

, когато започна историята на булката, това беше историята на Амир, жена в необичаен брак (тъй като възрастта й се смяташе за напреднала за сватба в нейната култура). Сега, том 8 се фокусира върху друга предизвикателна булка, приятелката на Амир Пария (за първи път видяна във втората книга).

Винаги съм харесвала Пария, защото нейната борба се основава на това, че не се вписва. Тя е твърде пряка и ясно говори за своята култура, с интереси извън обикновената домашна сфера. Което я прави проблем за родителите си, които имат проблеми с намирането на съпруг, който не е изключен от нейната „груба личност“, както има текстът.

Сложните събития накараха предизвикателствата й да играят много повече на ума й. Домът й е унищожен от конфликт и огън. Това означава, че въпреки че е намерен потенциален младоженец, тя трябва да възстанови зестрата си, която се издигна в пламъците. Булката трябва да донесе на брак, бродирани стоки, за да демонстрира своята стойност, а Пария е особено нетърпелива, когато се отнася до този занаят. Прекарването на години преработване на предмети се чувства като изтезание за нея.

Уроците на Пария са вдъхновяващи за читателя, както в създаването на признателност за красивите дизайни, заснети от Каору Мори, така и в утвърждаването на наградата за упорит труд, свършен добре. Търпението е добродетел и когато правите ръчна работа, е от съществено значение да запомните как ще го погледнете в бъдеще и ще избягвате преки пътища.

Мори върши невероятна работа, очертавайки многобройните изрази на Пария, защото тя носи своите чувства видимо. Особено ми хареса главата, в която Пария се опитва да „подобри“ себе си, като изучава много фиксирано момиче от село, само заради опитите си да бъде неразбрана. Смешно е, но истинно да се илюстрира как всички смятат, че тревата е по -зелена другаде.

Първо, обаче, преди да прекараме време с Пария, ние настигаме Анис и Шерин, приятелите от том 7. Анис буквално доведе осиновената си сестра в семейството си, като направи втората съпруга на съпруга си.

Въпреки че е мотивиран от любовта и добротата, ние сме насочени да мислим, че тази ситуация ще създаде проблеми. Квалифицираният художествен разказ на Мори е достатъчно уверен, за да постави безсловни сцени, които показват фините и слоести емоции на целия й герой, а някои от тях показват, че напрежението може да къкри. За щастие, всеки има най -положителното тълкуване на другите и има дори урок за значението на истинската комуникация във всяка връзка.

Въпреки че е поставен в много различно време и място, с странни културни очаквания (макар че може би не всичко е толкова различно от нашите), по принцип, е успокояващо да видим как тези двойки намират и допълват взаимно, за да изградят солидни партньорства. И всичко е показано чрез изключително изчерпателното и красиво изкуство на Мори. (Издателят предложи копие за преглед.)

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Историята на булката том 9, следвайки от предишната книга, продължаваме с историята на годежа на Пария в историята на булката том 9. (Това е тя на корицата, изразявайки чувствата си чрез символиката на дизайна на хляба по нейния типично браш Подозират, че много читатели могат да се идентифицират с нея. Тя се грижи силно, …

Историята на булката том 12 с нова вноска, която трябва да се появи следващия месец, изглеждаше изключително време да се настигне на томовете, защото за последно говорих за това колко много харесвам тази поредица. (Последната книга, която обхванах, беше том 9 през 2018 г.) Този много скорошен е историята на булката том 12, …

Историята на булката том 2 е предизвикателна да намери нови начини да похвали тази красива историческа поредица. Има по нещо за всеки. Това е красиво нарисувано, вълнуващо за четене, разнообразно в исторически събития, образователни в своите изследвания, включва драматична битка … има дори няколко голи снимки за титиране. Встъпителната глава на том 2 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Цвете на живота том 1
Next post Boldy James и Alchemist-My 1-ва химия