Няколко отзива за комикси….

Страх от себе си#2. Така че ние сме два въпроса в последното събитие на Marvel и в този брой виждаме Один в затвора Тор (отново). Малко е трудно да се следва защо Тор и Один продължават да се сблъскват и честно казано, изглежда, че този най -нови е произведен, за да се съчетае там В комикса, от неговата комисия отдавна в ръцете на Бета Рей Бил до неотдавнашното падане на Асгард и неговото доброволно отстъпване на трона. Плюс това, в този брой имаше много настройки (създаване на всеки злодей, вероятно, така че да могат да се въртят в други серии). Бях добре с този вид експозиция преди, в „Прелюдия“ и в брой №1, но е време да придвижим историята напред. Започва да прилича повече на парите – много като Shadowland – от истинско събитие с нещо, което да се каже. Плюс самата история-глобална заплаха, героите трябва да се борят с мощни лоши, много са били там, направи това. “ Няма мистерия (като в тайната инвазия) или обещанието за голяма, важна промяна (като Камарата на М, Гражданската война).

Ако скоро не се люлеят на този, ще разгледам научения си урок и никога повече никога не купувам заглавие на събитието – поне не в свободна форма (ще чакам сделки). Дори купих първия брой на Spider-Man Spin Off Mini, защото творческият екип изглеждаше обещаващ. Не ме изпускайте, Marvel. Не толкова скоро след като убих портфейла ми и вярата с Shadowland.

BATMAN INC. #5. Това е първата история на Grant Morrison в Batman Inc.-и първата приказка за прилеп на Морисън от години-че имах малки проблеми след това, отчасти поради препратките към пастата, с която не съм много запознат. Независимо от това, всичко това има смисъл от последната страница и продължи моето развитие от мразник на Морисън до фен на Морисън. Изкуството на Яник Пакет няма да бъде за всички – се чувства много статично и тежко – но намирам, че неговата уникалност, неговият чужд аромат, добавя към „международното“ усещане за това заглавие. Също така е хубаво да видите Морисън да използва Batwoman, който според мен е едно от най-добрите неща, които се случват с Universe Bat-Universe през последните 10 години. Става все по-ясно (или по-облачно), че всички „изграждане на армия за прилеп“ всъщност водят до нещо. Но нямам идея какво. Това заглавие е страхотно каране-толкова голямо като новото бягане на X-Men на Морисън.

Нови X-Men от Grant Morrison Vol. 1. Говорейки за нови X-Men, Marvel преиздаде препечатките на бягането на Морисън, а томът първи е блестящ. Признавам си, никога досега не съм отделил време да премина през тази поредица и съм много щастлив, че чаках. Защото четенето му в голяма част като това е страхотно. Плюс това, толкова много месо! Срещаме новия ангел с крила на насекоми (който е във филма за първи клас X) и Fantomex (сега в X-Force); Магнито и 15 999 999 други мутанти умират; отдавна изгубената сестра на професор X се връща, за да го преследва буквално; Ема Фрост получава диамантената си способност и започва да се съблазни Скот; И виждаме началото на балоните на Феникс. Наистина невероятни, задължителни неща за четене на супергерои.

Venom #2. Така Кравен е в зоната и той ловува симбиоти. Изкуството беше страхотно и историята е добра, но не мога да не се почувствам, че няма какво да върви тук. Чувствам се, че темпото е малко прекалено бавно по отношение на развитието на Flash Thompson като герой. Надявам се скоро да видим по -личен проблем, който ни позволява да се чувстваме флаш, за да се променя от това, че сме зависими от инвалидна количка до зависимост от психотичното извънземно същество и каква е умствената връзка между него и неговия паразит. Много и много действия обаче, а изкуството на Мур е просто невероятно. Не мога да кажа достатъчно за това.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Boldy James и Alchemist-My 1-ва химия
Next post 1000 вариации за екшън комикси#1000