Цвете на живота том 1

Fumi Yoshinaga преди това създаде антична пекарна. Хареса ми предпоставката за това заглавие на почти Yaoi, особено на тежката на десерта, но беше малко разпръснато и недоволно за мен по отношение на заговора.

Цветето на живота също не е силно в заговора, но тук работи по -добре за мен. Всичко е толкова драматично и преиграно (по завладяващ, удовлетворяващ начин), че е трудно да се забележи, че всичко, което се случва, е децата да се опознаят (и да открият тайните на някои учители).

Харутаро се записва в училище късно поради скорошното си възстановяване от левкемия. Той е с година по -възрастен от съучениците си поради болестта си. Той е откровен, казвайки това, което мисли директно, и бързо се сприятелява с пухкави, приветстващи Шота.

Също така от решаващо значение за актьорския състав е Majima, пълен фен на манга, способен да работи непрекъснато за любимите си забавления. Двамата с Шота съставляват клуба на Манга, към който Харутаро скоро се присъединява. Харутаро има умения за рисуване на манга, но се нуждае от напътствия. Маджима има знанията, но неговата лекция е трудно да се приеме.

Има и Шигеру, който преподава японски, но не действа много като учител. „Шидж“ е по -къс от някои ученици, говори и се облича небрежно, излиза с децата… и се хваща да целува друг учител.

Хората на Йошинага са по -хубави, за окото ми, отколкото стандартните дизайни на Shojo, със засенчване, за да придадат на очите, устните и дълбочината на косата. Особено очите, които сънливо са внушаващи. Историята на Харутаро му дава тежки тонове, но с възстановяване на рак зад него той се опитва да има нормален живот.

По -голямата част от книгата се състои от деца, които разказват истории един на друг: споделяне на неща, които са виждали, или преживявания, които са имали или как се чувстват. Силните личности са привлекателни, а голямото разнообразие от произход, мотивации и типове характеристики са веднага интересни. Изненадите и разкритията могат да бъдат преувеличени, но ме накараха да обръща страниците. (Издателят предостави копие за преглед.)

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Цвете на живота том 2A с том първи, цвете от живот том 2 ме шокира, като излитах в различна посока от очакваното. Този път това е много по-стандартно Shojo, с класна игра и неочаквана романтика, и двете се фокусираха върху знанието. Въпреки че много от обратите ми напомниха за други книги, това …

Тайният том 2Secret том 2 продължава да бъде подобрение спрямо предишната серия на Йошики Тоногай, с много повече акцент върху профилите на характера и по -малко върху безвъзмездните убийства. Смъртта се е случвала в миналото, така че сега хората ги анализират – въпреки че има случайни опити за убийство, само за да увеличи напрежението …

Волфсмунд том 1, когато започнах да чета Mitsuhisa Kuji’s Wolfsmund, реших, че съм за средновековно приключение, фокусирано върху одухотворени бунтовници, които се опитват да възстановят земята си (Швейцария от 14 век) от екстремно окупиращ режим. В края на първата глава бях обезпокоена от моите предположения по шокиращ начин. Дадено …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Автория с Арчи №1
Next post Историята на булката том 8