Diamond Distribution излага безплатен Day Comic Book 2019 Продукт

Media Release – Безплатният ден на комиксите се гордее да разкрие предстоящото издание на тазгодишните статуи за безплатни комикси за Деня на комиксите (PX), предлагани само по време на събитието в събота, 4 май 2019 г.!
Прегледът Special (PX) POP! DC Heroes: John Constantine Vinyl Figure (Nov180015; SPR $ 11.99) може да изглежда изкривен в разровеното си тренчково палто, с разровената си коса, както и киселото отношение, но не се заблуждавайте … Джон Константин е един от най -постигнатите магьосници в The DC Universe! През май Константин се присъединява към поп на Funko! Фигурна линия с PX точно навреме за безплатен ден на комиксите! Стоейки 3 3/4 ″ висок с градския стилизиран стил, който направи фигурите на Фъко толкова популярни, поп! Фигурата на Джон Константин е важна за колекционерите, които харесват по -тъмната страна на DC Вселената!

Diamond Reect Toys добавя грандиозна нова фигура към линията на галерията на Marvel, тъй като Spider-Man празнува безплатен ден на комиксите с варианта на черния костюм в визуализациите специална галерия Marvel: Symbiote Spider-Man PVC статуя (Nov180013; SRP $ 45,00)! Спайдърменът живее толкова, колкото съименникът си, приклекнал в мрежа, прехвърлен по алея, изобразявайки героя в стихията си. Измервайки приблизително 7 ″ високо с 11 ″ широк, тази подробна скулптура от Alterton се основава на стил на Caesar, както и идва опакована в пълноцветна кутия за прозорци.

Супермен: Червеният син, Марк Милар, както и приказката на Дейв Джонсън на Elseworlds за свят, в който ракетата на Супермен се приземи не в Канзас, но в Съветския съюз, е една от най -известните истории на Супермен за всички времена, както и сега се стига до това, че сега се стига Безплатен ден на комиксите! Cryptozoic Entertainment празнува историята със специална визуализация Teekeez: Red Son Superman & Въпрос Lady Vinyl Фигура 2-Pack (Nov180014; SRP $ 19.99)! Тези винилови фигури имат уникална естетика, издълбана от дърва, повлияна от тропическите тики дизайни, както и с височина 2 3/8 ″.

PX Iron Guy Heroclix: Free Day Comic Book Day Фигура от Wizkids/NECA има подобрена задача за боя, както и въздействия, както и ще включва специална фигура на HeroClix, както и карта в полибаг с Hangtag. PX Marvel Dice Masters Promo Starter Pack включва Marvel Dice Masters: Uncanny X-Men Dice-Building Game Starter Set, както и Marvel Dice Masters: Avengers-Age of Ultron Starter Set.

Wizkids/NECA! По същия начин са сдвоени с Marvel, както и DC, за да предложат на феновете избор на визуализации на специални метални щифтове. DC Comics: Batman Metal Pin (Code Code; SRP) възпроизвежда веселата корица на Rainbow Batman на детективски комикси #241! Металните щифтове на Marvel Comics (код на артикула; SRP) предлагат на феновете избор между щифт на Avengers или щифт X-Men, перфектен, за да ароматизират предпочитаното от тях яке или раница!

Тези визуализации на специални колекционерски вещества ще се предлагат само в изключително ограничени количества в събота, 4 май 2019 г. от участващите безплатни магазини за деня на комиксите.

Феновете са мотивирани да отидат в техния регионален магазин за комикси, за да поръчат собствената си собствена статуя на John Constantine Funko Pop!, Symbiote Spider-Man, както и други специални стоки за безплатни комикси. За да откриете магазин за комикси близо до вас, отидете на www.comicshoplocator.com.

За Деня на безплатните комикси – Денят на комиксите е годишното събитие на комиксите на комиксите, където участващите магазини за комикси в Северна Америка, както и по целия свят предоставят комикси, абсолютно безплатни на всеки, който влиза в техните магазини. Събитието се провежда първата събота през май всяка година, както и се установява с убеждението, че има комикс за всички!

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

FUNKO, както и Diamond Select Toys разкриват безплатен ден на комиксите 2022 MerchandiNediamond разкриха безплатния ден на комикса 2022 Преглед на специалните колекционерски стоки. Съобщението за пресата следва: Media Release – Diamond Comic Distributors е горд да разкрие предстоящото издание на нашия Day Free Comic Book Day (FCBD) Специален продукт (PX), предлаган по време на събитието в събота, май …
14 декември 2021 г. в “Комиклист”

Дистрибуторите на Diamond Comic, наречени Premiere Distribution Partner за FunkoComicList, обикновено не публикуват прессъобщения за играчки, но ние харесваме нашите Funko Pops, така че правим изключение. Съобщението за пресата следва: Media Release – Diamond Comic Distributors, най -големият доставчик на комикси в света, графични романи, както и стоки за поп култура, се радва да разкрие, че е бил …
18 юни 2021 г. в “Комиклист”

Halloween Comicfest 2018 за функциониране на специален звезден лорд, както и Deadpool Toysmedia Release-Halloween Comicfest с гордост разкрива предстоящото издание на тазгодишните колекционерски фигури на Halloween Comicfest Special (PX), предлагани само по време на събитието в събота, 27 октомври. Новите визуализации на Star-Lord изключват …
15 юни 2018 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Албум на седмицата: извън САЩ. Издание!
Next post Колекцията за сънуване