Достъпна фантастична четворка: Mister Fantastic

Не можем да имаме Fantastic Four спекулации, без да признаем крайъгълен камък на екипа, Mister Fantastic и ето три ключове с инвестиционен потенциал.

За герой, който е един от носителя на знамето на Marvel Comics от създаването си, е трудно да се повярва, че господин Фантастичен никога не е имал солов комикс. Всъщност той рядко е имал самостоятелни приключения, въпреки 61 -годишната си слава. Това, което казва, е, че той е лицето на Фантастичната четворка и Геният на науката на Marvel.

Днес нека отпразнуваме човека, който поставя фантастичното във Фантастична четворка, Рийд Ричардс.

Фантастични четири годишни #3

Най -общо казано, проблемите на сватбата не запазват голяма стойност. Дори и най -известните от браковете, като Питър и Мери Джейн, често са пренасочени или дезактивирани по някакъв начин. Този, който сякаш се придържа, е този на Рийд и Сю Ричардс.

Въпреки че са имали своите възходи и падения през десетилетията, двойката остава лоялна една към друга, а бракът им държи фантастичната четворка заедно. Друго бонус предложение за притежаване на този брой е първата среща на сребърната епоха на Патси Уокър, по -известна от нейното име на супергерой, Hellcat.

Най -високата оценка за продажба напоследък е 6,0, която донесе 350 долара на 8 юли. Ако това е твърде много за вашия портфейл, 5,5 продадени за 175 долара на следващия ден.

Marvel Premiere #2

През десетилетия читателите са срещали много Рийд Ричардс от целия мултиверс. Един от ранните допелганджъри дойде от контра-Земята на високата еволюционна, въпреки че той беше повече и по-малко господин фантастичен.

В този алтернативен свят FF има много различни ефекти от излагането на космическо радиация. Лъчите не засегнаха Джони или Бен, така че нямаше човешка факла или нещо. Това обаче постави Сю в кома. Единственият, който се появи със суперсили, беше Рийд, превръщайки го в плешиво, лилаво чудовище със супер сила. Вместо господин фантастичен, контра-Земята Рийд нарече себе си „грубата“ и той скоро стана зъл. Той щеше да се бие с Адам Уорлок и да се присъедини към ужасната четворка, която беше победена от Фантастичната четворка.

Съмнявам се, че ще видим груба в MCU извън възможно, ако …? Епизод, но това е забавен проблем. Това също се случва, когато той/Warlock преминава в Адам Уорлок и това помага да се поддържа цените. Все пак 225 долара за 9,6 клас не са лоша сделка.

Фантастична четворка #570

Да, шегата беше на публиката отново в мултиверса на лудостта. Кевин Фейдж е цитиран, че феновете искат Джон Красински като господин фантастичен и той искаше да им даде това. На пръв поглед това може да звучи като сладка забележка от местния учен на Marvel Studios, но не е така. Вместо това, даването на феновете това, което искат, дойде като меч с две остриета. От една страна, видяхме Красински в класическото синьо FF, но Ричардс Ричардс от Земята-838 не се бори срещу Скарлет вещицата, преди да го убие.

За тези, които копнеят за друг шанс да видят Красински като Ричардс, FF #570 може да бъде вашият отговор в Съвета на тръстиките. Този въпрос въведе концепция, така че поразително научна фантастика, че Рик и Морти го поставиха с пародиран със Съвета на Рикс. По принцип това е конгломерация на различни тръстики от целия мултиверс. Красински прави третия господин фантастичен, за да изясни сребърния екран, а Marvel наистина се радва на своите варианти. Комбинирайте идеите и имате рецептата за Съвета на тръстиките на MCU.

Последните 9,8 за търговия бяха през март и тя размени собствениците за икономическата ефективна цена от 75 долара.

Събирането на тръстики

Marvel Studios несъмнено ще преработи частта на Рийд Ричардс за филма Fantastic Four, но мога да си представя, че ще видим предишните актьори на Mister Fantastic в някакъв капацитет в момента на домашния тип. Той ще постави сцената за True Reed, който ще стане един от стълбовете на филмовия франчайз, точно както той е в комиксите повече от шест десетилетия.

Искате още фантастични четири спецификации?

Достъпна фантастична четворка: Джони Сторм

Франклин Ричардс и MCU

Прожектор на бронзовата епоха Фантастична четворка

*Всеки възприет инвестиционен съвет е този на блогър на свободна практика и не представлява съвети от името на GoCollect.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest2

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Достъпна Фантастична четворка: Невидима жена Невидимата жена може да бъде звездата на Fantastic Four, когато филмът пристигне, и това би трябвало да следите ключовите й изяви. Marvel Studios поставя по -голям акцент върху силните женски клиенти от късно. Виждали сме капитан Марвел, Скарлет вещица и Черната вдовица …
31 юли 2022 г. „комикси“

Достъпна Фантастична четворка: Makerwho ще бъде злодейът на Fantastic Four MCU? Докато повечето колекционери се стремят към Doom и Galactus, внимавайте за производителя. Що се отнася до вариантите на Marvel, Фантастичната четворка на практика измисли концепцията. Те се впускат във времето, тъй като сребърната епоха да бъдеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Визуализация на Comiclist: Големите езера Avengers#1
Next post Muncie Girls-от Caplan to belsize