Интервю: Wook Jin Clark, както и Joseph Keatinge on Image’s Alqua

Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Вкус №1

Джоузеф Киатинг е написал затвор, слава, пръстен, както и още. Wook Jin Clark е начертал време за опит: Flip Side, Rutine Show, както и повече, в допълнение към композирането, както и рисуването на Megagogo. Сега те обединяват сили за аромат, приказка за готвачи, семейство, както и храна, идващи скоро от Picture Comics. И двамата създатели наскоро предоставиха на Уестфийлд Роджър Аш поглед върху това, което се предлага за тази нова серия.

Уестфийлд: Как точно двамата се събрахте за аромат?

Wook Jin Clark: Джо, както и аз доволни в ECCC може би преди шест или седем години? Хаха, съжалявам, че паметта ми е огромна мъглива. Да, доволни там, както и в крайна сметка бяхме приятели доста бързо. Говорихме за това, че някой ден работим заедно, както и просто ни отне толкова дълго време, за да се подреди на нашата рутина, както и работа, за да се поберем наистина!

Джоузеф Киатинг: Докато се задоволихме в Emerald City Comic Con, ние също взехме решение да работим заедно в друг Comic Comic Comic Comic Comic Comic Comen. Щом напуснах масата си, за да потърся художник, с който да работи заедно, хрумнах да се сблъскам с Уок Джин – когото виждам с редовност в къщата – както и той се разхождаше, опитвайки се да намери работа. Това беше идеалното място, идеално време и за двама ни.

Аромат №1 Визуализация Страница 1

Уестфийлд: Увеличаването на звездните готвачи от хранителната мрежа, както и предаванията като Hell’s Kitchen area изобщо ви влияе?

KEATINGE: По -малко, така че самите звездни готвачи, както и много повече, така че увеличаването на готвача показва за малките деца, както и метода, който ентусиазмът им беше превърнат в конкуренция, както и бизнес стока в такава млада възраст. Наслаждавах се на Chocked Jr. с някой, който работи в образованието, както и те отбелязаха, че е очевидно за тях, че младежите винаги плачат, преди да започнат да снимат. Това беше основен тласък – цялата причина, поради която тези младежи бяха в това шоу, беше заради тяхното подобно на занаята си. Концепцията, че тя беше превърната в това емоционално изживяване на Treachorus, ме започна да вярвам за последствията за това. До този момент вече замислих аромат, но вярвах, че има голям ефект върху това как точно подходих към поредицата.

Кларк: А, всъщност не. Аз обаче съм фен на Гордън Рамзи. Вярвам, че той е страхотен. Харесвам кухнята на Hell’s, както и като точно колко много брутален, колкото и да е прозрачен. Имам чувството, че може да има характер на вкус, който да е подобен на него! Други звездни готвачи не съм толкова запознат, за да бъда честен. Рядко получавам възможност да се наслаждавам на телевизията, както и ако включвам хранителната мрежа, ще проставя просто глад, както и ще завърша закуска, както и да не работя.

Аромат №1 Визуализация Страница 2

Уестфийлд: Какво могат да гледат посетителите напред в аромата?

KEATINGE: В рамките на странна стени, готвачите са най -голямата звезда, както и храната е най -ценената стока. Колкото и да е непълнолетен, нелицензиран готвач XOO е на път да открие тайна, която просто може да свали каквото и да се разпада.

Подгответе небцето си за конкуренцията на Игрите на глада, проникнати в примамливо богатото световно изграждане на Хаяо Миядзаки. Ароматът е железен готвач удовлетворява нападението върху Титан, като тиретата на Аватар е последният авиобарки!

Кларк: Вярвам, че посетителите могат да гледат напред, за да бъдат въведени в свят с лекота. Джо, както и аз съм говорил за това, че не искам да се забиваме толкова много в сделката на читателя, както и бързо, както и да не им предоставя възможност да се възползват от това, което изискват. Надявам се, че посетителите ще дойдат да видят, че светът на аромата ще ги обгърне, както и те могат да съпричастни с някои от героите, идеални.

Уестфийлд: Кои са някои от героите, които посетителите ще се срещнат?

Кларк: XOO е основният ни герой. Тя е трудолюбива частна, която просто желае да се грижи за домакинството си, както и да прави това, което обича да прави, готви. Бъстър е най -добрият й приятел, както и Doggy Sidekick в кухненската зона, както и в живота. Geof е чичо на XOO, който се търкаля в града не назначен, както и бързо се превръща в проблем за XOO. Никой не обича модификацията да влиза, за да разтърси света си, както и Geof прави това. Вярвам, че основният аспект, който ги свързва всички заедно, е, че имат подобна цел, те просто виждат, че това се разгръща по различни начини.

Аромат №1 Визуализация Страница 3

Уестфийлд: Колко точно световна сграда направихте за поредицата?

Кларк: Джо, както и аз си играх с тази работа свободно повече от година/може би една година, както и половина? Аз съм нарисувал световни неща, както и различни готвачи, които ще се появят за известно време. Аз съм в екстаз, когато другите готвачи започнат да се появяват толкова добре, както ще започна да играя много повече с естетиката на различни инструменти, както и с храни!

KEATINGE: Да, работихме във фантастични подробности за това как точно ще работи светът преди EIТе от нас започнаха по сценарий или изкуство. при условие че естеството на поредицата – както и това ще се окаже много повече доказателства, тъй като продължава – беше важно да го изработим по методи, до които може би никога не можем да стигнем до самата поредица, но искате да имаме отзад на нашите глави.

Уестфийлд: Точно колко от това, което готвачът прави при готвенето, се основава на действителната храна/рецепти, както и точно колко е просто фантастична?

Кларк: Справедлива сума е базирана в истинския свят. В поредицата има някои фантастични елементарни храни, но каквото и да се прави с тези продукти, може да бъде заменено с нещо друго, което изпълнява в истината, съществува. Али Бузари е експерт по храните в нашата книга, както и кулинарен учен. Удивява ме с това, което знае, както и може да ми опише, както и Джо как точно работи храната на химическо ниво. Той носи различни концепции, които в идеалния случай ще накарат хората да повярват много повече за това, което ядем, както и да вземем, както и защо!

Аромат №1 Визуализация Страница 4

Уестфийлд: Какво можете да заявите за вашето сътрудничество?

Кларк: Джо е приятел, така че беше фантастично да работиш с него! Tamra Bonvillain е просто най -добрият! Съвсем наскоро задоволих както нея, така и на Ариана Махер, нашият букмейкър, в ECCC тази година. Те са две суперзвезди, както и аз съм толкова екстатичен, както и изпомпан, че сме екип заедно. Когато ги удовлетворявате, не беше като да задоволите някого за първи път, но много повече от група приятели, които наваксват. Вярвам, че е необичайно да се разбираме толкова добре, както и толкова бързо от входа, както и не бих го търгувал за нищо. Тамра ме кара да изглеждам метод много по -добре, отколкото съм хаха. Тя е невероятна. Наистина не мога да заявя достатъчно фантастични неща за нея! Както и Ариана е истински професионалист. Тя е прекрасна, както и любезна, както и винаги върши забележителна работа!

Хаха. Доста това, което заявявам, че ми харесва този екип!

Киатинг: Дито. Този екип прави книгата за мен. Предпочитаният ми аспект на комиксите е ъгълът на сътрудничество – където всеки носи свои таланти, за да напише нещо, което не би съществувало без тях.

Вкус №2

Уестфийлд: Някакъв вид коментари за затваряне?

Кларк: Ако се наслаждавате на храни, фантазия или истории, ориентирани към домакинството, моля, проверете я, както и да му предоставите шанс!

Благодаря още веднъж, че ни интервюирахте! Разбрах, че всички сме изпомпвани, за да го предоставим на разположение, както и в идеалния случай да вкараме хората не само в книгата, но да накараме посетителите да повярват много повече за храната, какво ядем, както и защо я ядем! Определено съм променил диетичния си план, като се има предвид, че работя върху тази книга!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Buck Meek от Buck Meek
Next post Видео препоръка-Spider-Man PSAS SC