Колекцията за сънуване

Атмосферната институция за атмосферни бордове на Куени Чан Тайна Сънуването е препечатана в еднотомно обвързване на трите предишни книги. Това преиздаване поставя ново издание на историята на рафтовете, докато предстоящият филм се финансира, както и влиза в продукция.

Независимо от мотивите, това издание с един обем е превъзходен метод за проверяване на тази приказка, изпълнена с напрежение. (И оригиналното намерение на автора; издателят го поиска да бъде издаден в три отделни книги, които се нуждаят от някои редактиране, както и пренаписване.) Когато сериалът излизаше преди три четири години, аз се предоставих преди края, тъй като оттогава, тъй Вярвах, че атмосферата, макар и елегантно изобразена, както и разкрита, има предимство пред откриването на какво се случва, което наистина исках. Доволен съм, че накрая получих възможност да открия какво се е случило.

В сънуването сестрите близнаци се преместват в отдалечена институция за борда в средата на австралийския храст. Леля им е директорката, но след като ги показа наоколо, тя си тръгва. На жените се казва, че трябва да се преструват, че са само сестри, а не близнаци, първият индикатор, каквото не е това, което изглежда. Вероятно сте виждали подобни истории и преди, ако някога сте проверили нещо, включващо реномиран, но верен интернат, но Чан върши отлична задача, създавайки необходимия въздух на призрачност.

Тийнейджърите не разбират дали могат да се доверят на фигурите на авторитета, сестрите започват да се разделят, както и има мистериозни гласове, както и видения. Глупавите полунощни сеанси, както и други игри означават нещо повече в тъмна пустиня, докато мечтите изглеждат пророчески или разкриващи исторически мистерии, както и спомени. Готическото настроение е издръжливостта на парчето, подкрепено от австралийската обстановка. Чан е запознат с района, което й позволява ниво на комфорт с изкуството, докато изглежда необичайно, както и отдалечено за американския читател. Мечтата, както и историческата костюмиране са особено визуално привлекателни, както и си струва да се задържат. Поставяйки всичко под една корица, няма забавяне да откриете какво се случва, както и кой е отговорен, просто продължително бягство в друг свят.

От друга страна, крачката може да бъде изключително неравномерна, както и аз вярвах, че окончателната мисъл е малко объркана. Това може би се опитва толкова много, опитвайки се да сплитаме заедно аборигени (с които са взети свободи, очевидно), мистицизъм, лудост, произтичаща от неизречените тайни на домакинството, както и подразбиращият се дебат за това колко далеч трябва да стигне някой, за да спаси живота си . Лелята никога не се появява отново, което изглежда странно пропускане, както и някои от героите са прости сюжетни устройства. Някои също говорят в експозицията малко също много. Все още вярвам, че първият раздел, оригиналната книга първи, е най -силният, но тогава е по -лесно да настроите необичайно, настроено обстоятелство, отколкото да го разрешите успешно. Книгата се нарича „драма/ужас“, но мистерията/фантазията изглежда по -точна.

Нови в този том са осем цветни страници, съдържащи пет илюстрации на фигури; нова кратка история, показваща какво се случи на сградата на институцията; както и интервю с Куини Чан за нейния произход, както и за влияния. Също така, размерът на книгата е малко по -голям от обичайния манга. Увеличението на размера прави текста изключително прост за четене, тъй като надписът стана по -голям, както и лицата са по -изявени. Включени са бележките от оригиналния първи том, за мотивациите на Чан, както и страната на Австралия, но не и хартиените кукли, които тя създаде. Кратките ленти от Perk от втория, както и трети томове също са препечатани, макар и странно, те започват с „Част втора“.

Някои кавга: Липсва ми оригиналната корица на първия том, с призрачната му сянка срещу блестящо осветена прозорец, който трябва да бъде успокояващ, но някак е по -страховито. Вместо това получаваме по -общо парче с различни снимки на главата, както и с неподходящо ярка рокля. Говорейки за корици, на корицата има забележимо обозначаване на търговска марка на TM. (Под въпрос дали DC Comics има някакъв вид интерес към това?) Плюс това, това би било хубаво, при условие че дължината на 600 страници, ако тази книга беше в твърда корица, методът на Dramacon Collection беше. Макар и здрав, се страхувах за целостта на обвързването, докато четях средния раздел.

Куени Чан също илюстрира графични романи от Дийн Коонц, както и асистиран открит Bento Comics, където могат да бъдат намерени повече от нейните кратки творби. (Издателят предостави копие за оценка.)

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Мечтата на Токиопоп да в крайна сметка е, че Movietokyopop разкри предложение (връзката вече не е достъпна), за да направи филм на живо на Dreaming, серията OEL Manga на Queenie Chan за мистериозна институция за борда в Australinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Diamond Distribution излага безплатен Day Comic Book 2019 Продукт
Next post Топ 40 T.V. теми винаги – с корици! #40: WKRP